Fermented vegetables taste really good, but how do I eat them now?

bring life to your plate and your daily diet - with delicious and simple recipes

Vegane Kartoffelpuffer mit daikon kimchi
daikon kimchi

Vegane Kartoffelpuffer mit daikon kimchi

Wir zeigen dir, wie du Kartoffelpuffer ganz ohne Ei zaubern kannst – getoppt mit unseren Fermenten
Avocado vom Grill mit Tomaten, Tofu und veggie salsa
die veggie salsa

Grilled avocado with tomatoes, tofu and "the veggie salsa".

filled with tomato, tofu and our salsa you have here a true umami taste experience
Überbackene Jalapeño Nachos mit Guacamole und veggie salsa
die neue sriracha

Überbackene Jalapeño Nachos mit Guacamole und veggie salsa

Im Handumdrehen einen lecker-würzigen Snack zaubern? Wir zeigen dir, wies geht
Sommerlich-frische Buddha Bowl mit goji rote beete und veggie salsa
die veggie salsa

Summery-fresh Buddha Bowl with "the red goji beet" and "the veggie salsa".

This colorful, light salad bowl, brings back the summer
Spaghetti al Pomodoro mit veggie salsa
die veggie salsa

Spaghetti al Pomodoro with "the veggie salsa".

Pasta al Pomodoro is delicious, vegan and quick to prepare - enhanced with our die veggie salsa.‍
Bruschetta getoppt mit veggie salsa
die veggie salsa

Bruschetta topped with "the veggie salsa".

Our salsa is the ideal topping for Italian antipasti